Η NEUROPUBLIC είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία Πληροφορικής και Τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2003 στον Πειραιά, με εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων σε Web και Cloud περιβάλλον. Κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της γεωργίας, παρέχοντας ευρεία γκάμα τεχνολογικών υπηρεσιών για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Από το 2006, αναπτύσσει και συντηρεί πληροφοριακά συστήματα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, και έχει αναπτύξει σύνθετα και απαιτητικά πληροφορικά συστήματα για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Η NEUROPUBLIC είναι η εταιρεία που αναπτύσσει όλες τις τεχνολογικές συνιστώσες του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense, δηλαδή το λογισμικό, τους τηλεμετρικούς σταθμούς και τα υπολογιστικά συστήματα. Επιπλέον, έχει την επιχειρησιακή ευθύνη για την ανάπτυξη και λειτουργία του συστήματος των σταθμών σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει δημιουργήσει την πρώτη και μοναδική υποδομή μεγάλης κλίμακας Διαδικτύου των Πραγμάτων στην Ελλάδα, με χιλιάδες ασύρματους αισθητήρες δικής της σχεδίασης και κατασκευής εγκατεστημένους στην αγροτική γη.

Με δραστηριότητα πάνω από 10 χρόνια στην πληροφορική για τον αγροτικό τομέα, η NEUROPUBLIC μετουσιώνει την τεράστια εμπειρία της σε ένα μοναδικό έργο ψηφιακού μετασχηματισμού της γεωργίας, το οποίο μπορεί να αναμορφώσει στην πράξη την Ελληνική αγροτική παραγωγή.